FREDAGSKUNSKAP – ”IT´S ALL ABOUT THE MONEY” 2022-03-25

Medverkande

Expert: Isabell Leitl, Consulting manager PIHR (och medlemsföretag i Diversity Charter) som berättar om den nya EU-lagstiftningen och framtids-spanar hur vi säkerställa framtidens rättvisa löner utifrån alla diskrimineringsgrunder.

Företagscase: DNB Bank/Den Norske Bank (och medlemsföretag i Diversity Charter), Camilla Brandt, People Partner – delar med sig av erfarenheterna från ett framgångsrikt arbete med att minska löneskillnaderna.


Expert: Shoka Åhrman, sparekonom på SPP, och känd debattör inom pensionfrågan; ”Vad krävs för att minska pensionsgapet och hur når vi jämställda livsinkomster?


Lobbyist: Jenny Andersson, projektledare för ”Lön hela dagen”, Sveriges Kvinnolobby. Kvinnor jobbar gratis efter klockan 16.13 medan män får betalt fram till 17.00, menar Sveriges Kvinnolobby. Vilka fyra krav ställer Sveriges Kvinnolobby på politikerna och vilka strukturer på den svenska arbetsmarknaden måste förändras i grunden för att nå framtidens rättvisa löner?

Moderator: Clara Bodin, Global Lead Diversity & Inclusion Telia
ChatfacilitatorSara Sadarangani, Konsultchef Unicus

”I Rinkeby vet vi att kunskap är makt”

Nyhetsbyrån Järva lyfter i en artikel att Mohamed Hagi Farah nyligen presenterade Rinkebys utveckling och utmaningar på en mångfalds- och inkluderingsträff. Mohamed Hagi Farah var en av sex talare vid

LÄS MER »