Bara Vanlig – Ny medlem

Bara Vanlig är fysisk aktivitet och familjestöd med fokus på Folkhälsa för personer med funktionsnedsättning som växte till en liten folkrörelse.

“För oss i Bara Vanlig var det naturligt att gå med i Diversity Charter Sweden. Arbetet för ökad mångfald och representation genomsyrar allt vi gör. Bara Vanlig är en ideell förening som arbetar för att bryta utanförskap och öka gemenskapen för personer med funktionsvariation genom fysisk aktivitet. Tillsammans med Diversity Charter Sweden ser vi fram emot att fortsätta det här viktiga arbetet och sprida vår kunskap vidare. Rörelseglädje och gemenskap är för alla oavsett förmåga.”
Niclas WenerlundBara Vanlig

Det är jätteroligt att hälsa Bara Vanlig som medlem i Diversity Charter Sweden. Det är härligt att få in inkluderande rörelseglädje, säger Diversity Charter Swedens generalsekreterare Anna Carlsson Sigstedt.

”I Rinkeby vet vi att kunskap är makt”

Nyhetsbyrån Järva lyfter i en artikel att Mohamed Hagi Farah nyligen presenterade Rinkebys utveckling och utmaningar på en mångfalds- och inkluderingsträff. Mohamed Hagi Farah var en av sex talare vid

LÄS MER »