Bara Vanlig – Ny medlem

Bara Vanlig är fysisk aktivitet och familjestöd med fokus på Folkhälsa för personer med funktionsnedsättning som växte till en liten folkrörelse.

“För oss i Bara Vanlig var det naturligt att gå med i Diversity Charter Sweden. Arbetet för ökad mångfald och representation genomsyrar allt vi gör. Bara Vanlig är en ideell förening som arbetar för att bryta utanförskap och öka gemenskapen för personer med funktionsvariation genom fysisk aktivitet. Tillsammans med Diversity Charter Sweden ser vi fram emot att fortsätta det här viktiga arbetet och sprida vår kunskap vidare. Rörelseglädje och gemenskap är för alla oavsett förmåga.”
Niclas WenerlundBara Vanlig

Det är jätteroligt att hälsa Bara Vanlig som medlem i Diversity Charter Sweden. Det är härligt att få in inkluderande rörelseglädje, säger Diversity Charter Swedens generalsekreterare Anna Carlsson Sigstedt.

Signatory event 2023

Avsätt redan nu plats i kalendern för årets viktigaste mångfaldsevent, Signatory event 2023! Det är årets stora mångfalds- och inkluderingsevent där vi välkomnar/signar in nya medlemmar och där vi har

LÄS MER »

Mestergruppen – Ny medlem

Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är de marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över

LÄS MER »