Wes – Ny medlem

Wes avsikt är att aktivt bidra till att öka mångfalden i svenskt och internationellt näringsliv genom att gå bortom de traditionella och givna nätverken och erbjuda en modern, innovativ och professionell chefsrekryteringsprocess som ger tillgång till hela kompetensutbudet.

”Sedan start har Wes aktivt arbetat med fokus på kompetens, mångfald och inkludering inom chefsrekrytering och rådgivning. Vår vision är ett inkluderande och diversifierat näringsliv där hela marknadens kompetensutbud tas tillvara för att bygga en hållbar framtid. Diversity Charter Sweden syfte och frågorna som drivs i nätverket är prioriterade för oss på Wes. Vi är stolta över att vara medlemmar!”
Carolina Engström, CEO Wes

“Vi är jätteglada att välkomna Wes “som nya medlemmar i Diversity Charter Sweden, säger Anna Carlsson Sigstedt Diversity Charter Swedens generalsekreterare.”

Signatory event 2023

Avsätt redan nu plats i kalendern för årets viktigaste mångfaldsevent, Signatory event 2023! Det är årets stora mångfalds- och inkluderingsevent där vi välkomnar/signar in nya medlemmar och där vi har

LÄS MER »

Mestergruppen – Ny medlem

Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är de marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över

LÄS MER »