Ny styrelse vald, hedersmedlem utsedd och stadgarna och medlemsavgiften justerad!

Torsdagen den 22 mars genomförde vi vårt årsmöte där ett tjugotal ombud, förtroendevalda, kanslipersonal och åhörare anslöt.

Kicki Lilliedrake från Fastigo svingade ordförandeklubban med bravur och efter att de vanliga årsmötespunkterna avklarats övergick mötet till val av ny styrelse.

Till nya ledamöter i styrelsen för två år valdes David Pamjö, Cancerfonden, Cathrine Lindvall McKnight, Mycronic och dessutom valdes Henrik Abraham, Mestergruppen för ett år. Nazanin Nematshahi, Microsoft, Mats Wernheim, Jobbfestivalen som tidigare varit suppleanter i styrelsen valdes till ledamöter för två år. Kicki Lilliedrake, Fastigo och Paolo Pelacchi, ISS Facility Services Sweden omvaldes på två år

Till suppleanterna på ett år valdes Liselott Vahermägi, LEDA20, Shamsher Khan, Stockholm Exergi och Ulrika Wikberg, Beijer Byggmaterial.

Årsmötet beslutade även att justera stadgarna och medlemsavgifterna. Båda dessa beslut får genomslag 2025.

Kan du gissa vem som är skicklig på att dyka snyggt ner i havet från en båt eller vem som byggt en egen vedeldade pizzaugn? I Styrelsen finns det även en som baddare på att memorera sångtexter och en som kan fem språk flytande. Utan att avslöja för mycket, hittar du här vem det är och övriga i styrelsen (under ”läs mer”).

Mötet avslutades med att Åsa Nilsson Billme utsågs till hedersmedlem för hennes avgörande betydelse för att Sverige fick ett nationellt Diversity Charter.

Vi passar på att önska de nya i styrelsen varmt välkomna och tacka avgående ordförande, ledamöter och suppleanter för deras fantastiska arbete som de lagt ned i styrelsen.

Stockholm: Regional medlemsträff: Klimakteriet

REGISTRERA MEDLEMSKAP KONTAKTA OSS « Alla Evenemang Stockholm: Regional medlemsträff: Klimakteriet november 29 @ 8:00 f m – 10:00 f m Välkommen till medlemsträff i Stockholm på temat: Klimakteriet Fredagskunskap och Regional

LÄS MER »