Restaurang KP, Tegelhus med ett torn. En vit bil i förgrunden

Malmö: Regional medlemslunch, “Familjesmarta arbetsplatser” 6 mars 11:30 – 13:00

Du som är medlem i Diversity Charter Sweden bjuds in till den regionala medlemslunchen i Malmö, där vi nätverkar och kunskapsutbyter.

 

ANMÄL DIG HÄR

 
 

 

Trestegsraket för ökad kunskapspridning

För att skapa en ökad kunskapsspridning för mångfald och inkludering har vi nu en tydligare koppling mellan våra digitala Fredagskunskaper och de fysiska regionala träffarna, vilket betyder att:

Steg 1: Fredagskunskaperna, här får du kunskapspåfyllning från flera olika talare. Du kan ställa skriftliga frågor via chatten.

Steg 2. Regionala träffen, här kan du fortsätta diskussionen från Fredagskunskapen och samtala i smågrupper med andra medlemmar. För dig som missade Fredagskunskapen finns möjlighet att titta på den på vår YouTube-kanal. Medlemsvärden kommer dessutom göra en kort sammanfattning i inledningen, samt ge några frågor som ni samtalar utifrån

Steg 3. Du kunskapssprider till dina kollegor, både på din arbetsplats och till branschkollegor. Genom att du tipsar om vår verksamhet och de kunskaper som du får genom att vara aktiv medlem blir vetskapen och engagemanget för mångfald och inkludering större. Ju fler medlemmar vi blir, desto starkare blir vår gemensamma röst för våra frågor.

PROGRAM

   • Det bjuds på lunchbuffé.

   • Presenterar oss kort för varandra.

   • Inledning av dagens ämne “Familjesmarta arbetsplatser” utifrån Fredagskunskapen den 24 feb, görs av medlemsvärden.

   • Samtal i smågrupper, medlemsvärden ger oss frågor att samtala uitfrån.

  Plats: Restaurang KP, Posthusplatsen 4, Malmö

  Gå med i Skånegruppens LinkedIn-grupp. Det är där vi nätverkar digitalt och deltagarna lägger upp anteckningar/bilder från träffen!

  För dig som inte verkar i Skåneregionen, men har kollegor där. Se till att sprid inbjudan till dem.

  Varmt välkommen!

  OBS! Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig endast till medlemmar eller till dig som vill testa på medlemskapet.

  Restaurang KP, Tegelhus med ett torn. En vit bil i förgrunden

  Signatory event 2023

  Avsätt redan nu plats i kalendern för årets viktigaste mångfaldsevent, Signatory event 2023! Det är årets stora mångfalds- och inkluderingsevent där vi välkomnar/signar in nya medlemmar och där vi har

  LÄS MER »

  Mestergruppen – Ny medlem

  Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är de marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över

  LÄS MER »