Formue hälsas välkomna som ny medlem

Diversity Charter Sweden är glada att idag hälsa Formue som ny medlem. På så sätt blir Formue en del av världens största nätverk för företag och organisationer som jobbar mångfald och inkludering på arbetsmarknaden.

Formue är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Formue ger helhetsrådgivning om kundens hela finansiella liv; från investeringsrådgivning, juridik och försäkring till rådgivning inom hållbarhet och generationsskifte. Namnet Formue kommer från det norska ordet för förmögenhet och förmåga.

” Vi önskar vara den bästa arbetsgivaren med en kultur där vi sätter delaktighet och inkludering högt på agendan. Nu siktar vi på att accelerera vårt arbete med verklig mångfald och inkludering. Vi ser mycket fram emot att vara aktiva medlemmar i Diversity Charter Sweden”.

Linda Saverstam Nöjd, Head of HR Formue Sverige

Medlem i Diversity Charter Sweden blir man genom att underteckna våra stadgar/charter och det innebär i sin tur ett offentligt åtagande att främja mångfald och inkludering. Samtidigt får man som medlem en unik möjlighet att komma i kontakt med andra företag både inom Sverige och EU, utbyta god praxis och lära av policyer och åtgärder. Genom att bli medlem i Diversity Charter Sweden blir Formue en del av ett nätverk inom EU kommissionen.

Signatory event 2023

Avsätt redan nu plats i kalendern för årets viktigaste mångfaldsevent, Signatory event 2023! Det är årets stora mångfalds- och inkluderingsevent där vi välkomnar/signar in nya medlemmar och där vi har

LÄS MER »

Mestergruppen – Ny medlem

Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är de marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över

LÄS MER »