Ambea – ny medlem

Ambea är Skandinaviens ledande omsorgsföretag. De arbetar med äldre och personer med funktionsnedsättning eller i behov av psykosocialt stöd. Att se och möta dem är Ambeas hjärta.

Ambea är en stor organisation och vi har medarbetare från jordens alla hörn. 🌍 För oss är det viktigt att spegla den mångfald som finns i samhället och stärka vår organisation genom att bättre tillvarata all den kompetens som finns på arbetsmarknaden. Vi vill bidra till en mer öppen arbetsmarknad och säkerställa att våra arbetsplatser är inkluderande för alla medarbetare. Av den anledningen har vi också gått med i Diversity Charter Sweden, så att vi kan lära oss mer och bidra till fortsatt utveckling av dessa viktiga frågor.”
Christian Horne HR- och hållbarhetsdirektör, Ambea

“Vi är otroligt glada över att välkomna Ambea som nya medlemmar till Diversity Charter Sweden“, säger Diversity Charter Swedens Generalsekreterare Anna Carlsson Sigstedt!

Signatory event 2023

Avsätt redan nu plats i kalendern för årets viktigaste mångfaldsevent, Signatory event 2023! Det är årets stora mångfalds- och inkluderingsevent där vi välkomnar/signar in nya medlemmar och där vi har

LÄS MER »

Mestergruppen – Ny medlem

Mestergruppen Sverige AB är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är de marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över

LÄS MER »