Fredagskunskap maj 2016

Fredagskunskap maj 2016

Hur får vi individer och grupper att trivas och utvecklas – tillsammans?

På kort tid har dramatiska förändringar skett i vår omvärld - och i din kommun. Nya människor och traditioner sätter spår hos medborgarna och landet präglas, liksom grannländerna, av osäkerhet och rädsla. Nya utmaningar, som ingen varit förberedd på, möter medborgare, barn och vuxna, varje dag. Ingen går opåverkad. Många frågar sig, vart är Sverige på väg? Hur tar vi oss in i framtiden – och hur ser framtiden ut? Vad händer mig och min familj?

De flesta vet idag att det är viktigt att jobba med öppenhet och tolerans till alla slags olikheter, men få vet hur de ska göra för att lyckas. Många har även glömt att olikheter inte begränsas till hudfärg och etnicitet. Som ett stöd i detta arbete har Mary Juusela utvecklat prisbelönta Lika Olika® metoden som ger inspiration och handfasta tips för att få individer och grupper att trivas och utvecklas – tillsammans. Låt dig inspireras och förstå hur en förändring av attityder sker på individnivå – men påverkar på gruppnivå.

Missa inte maj månads Fredagskunskap om Mångfald!

Använd Fredagskunskapen till att öka kunskapen i organisationen!
Diversity Charter Sweden-medlemmar är som vanligt välkomna att bjuda in två externa gäster.
Varmt välkommen till Fredagskunskap om Mångfald!

REaD EU flagga logoLogoDCSnew

Information om aktiviteten

Start 2016-05-27 08:30
Slut 2016-05-27 10:00
Anmälan från 2016-05-09
Anmälan senast 2016-05-25 23:55
Övrigt Kaffe och macka från kl 08.00
Plats United Spaces, Waterfront Building

Om du har skapat ett användarkonto är du varmt välkommen att logga in för att anmäla dig högst upp till höger på sidan. Om du inte har skapat ett användarkonto ännu, så gör du det på samma knapp alternativt anmäl dig genom att skicka ett mejl till event@diversitycharter.se.