Fredagskunskap - ”It´s all about the money”

Medverkande

Expert: Isabell Leitl, Consulting manager PIHR (och medlemsföretag i Diversity Charter) som berättar om den nya EU-lagstiftningen och framtids-spanar hur vi säkerställa framtidens rättvisa löner utifrån alla diskrimineringsgrunder.


Företagscase: DNB Bank/Den Norske Bank (och medlemsföretag i Diversity Charter), Camilla Brandt, People Partner – delar med sig av erfarenheterna från ett framgångsrikt arbete med att minska löneskillnaderna.

Expert: Shoka Åhrman, sparekonom på SPP, och känd debattör inom pensionfrågan; ”Vad krävs för att minska pensionsgapet och hur når vi jämställda livsinkomster?”

Lobbyist: Jenny Andersson, projektledare för ”Lön hela dagen”, Sveriges Kvinnolobby. Kvinnor jobbar gratis efter klockan 16.13 medan män får betalt fram till 17.00, menar Sveriges Kvinnolobby. Vilka fyra krav ställer Sveriges Kvinnolobby på politikerna och vilka strukturer på den svenska arbetsmarknaden måste förändras i grunden för att nå framtidens rättvisa löner?

Moderator: Clara Bodin, Global Lead Diversity & Inclusion Telia
Chatfacilitator: Sara Sadarangani, Konsultchef Unicus

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till medlemmar och gäster som är intresserade av medlemskap. Om du anmält dig och inte kommer utan att säga till kommer vi att debitera en no show-avgift på 250 kr.

Information om aktiviteten

Start 2022-03-25 08:30
Slut 2022-03-25 10:00
Anmälan senast 2022-03-23 23:55

Senaste datum för anmälan har tyvärr passerats.