Stockholm: Regional medlemsträff – Inkluderande kommunikation 15 maj kl. 14-16

Välkommen till

Stockholm: Regional medlemsträff – Inkluderande kommunikation”

Temat för årets Diversity Month är “Framtidens arbetsliv genom inkludering och mångfald”. Vi kopplar det till senaste Fredagskunskapen om “Inkluderande kommunikation – Hur kan bilder och texter vara inkluderande/exkluderande?”.

På regionala träffen fortsätter diskussionen om de funderingar och frågor som kom upp på senaste Fredagskunskapen, där vi bland annat pratade om:

  • De som syns i nyhetsmedia är till stor del representanter för framgångsrikt ledarskap, så som framgångsrika idrottsmän och företagsledare medan barn, barnfamiljer, äldre och de med ”visuella funktionsnedsättningar” sällan eller aldrig syns.
  • Vi fick också konkreta exempel från medlemsföretagen:
    • Samhall om deras resa från att uppfattas som omhändertagande till att lyfta de anställdas kompetens.
    • Essity pekade bland annat på att grunden för deras mediestrategi är insikten hos generation Y (födda mellan 1981-1996) där 48 procent sannolikt vill stötta varumärken som visar på jämställd annonsering och 8 av 10 vill att varumärken ska tilltala mer än en person och etnicitet.

I smågrupper får du möjlighet att bolla dina tankar med andra. Det ges även tid för nätverkande.

Program

Kl 14:00 Fikamingel
Kl 14:30 Välkommen med Anna Carlsson Sigstedt Diversity Charter Swedens generalsekreterare och Camilla Mattson, hållbarhetschef Tyréns samt Susanne Eriksson kommunikationschef berättar hur de vill vara en hållbar arbetsgivare och leverantör.
Kl 14:50 Samtal i smågrupperna
Kl 15:40 Återsamling & summering
Kl 16 SLUT

Adress:
Folkungagatan 44, Stockholm

Samtalsfrågor
Här är de frågor som vi kommer samtala kring:

  • Vilka är dina viktigaste take aways från Fredagskunskapen?
  • Vad kan du använda dig av i din verksamhet/hos dig själv?
  • Vad ser du som utmaningar i din verksamhet/hos dig själv?

För att öka kunskapsspridningen, se till att dela med dig av dina tankar både internt och externt. Kom ihåg att tagga: #diversitychartersweden #fredagskunskap #EUDiversityMonth  #regionalmedlemsträff

Tips:

Gå med i Stockholmsgruppens LinkedIn-grupp. Det är där vi nätverkar digitalt. Det här är ett nätverk, där allt görs av, med och för våra medlemmar.

För dig som inte deltog eller bara vill lyssna en gång till hittar du Fredagskunskapen på vår YouTube-kanal.

Varmt välkommen!

OBS! Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig endast till medlemmar eller till dig som vill testa på medlemskapet. Begränsat antal platser. No show-avgift.

ANMÄL DIG HÄR!!

Stockholm: Regional medlemsträff: Klimakteriet

REGISTRERA MEDLEMSKAP KONTAKTA OSS « Alla Evenemang Stockholm: Regional medlemsträff: Klimakteriet november 29 @ 8:00 f m – 10:00 f m Välkommen till medlemsträff i Stockholm på temat: Klimakteriet Fredagskunskap och Regional

LÄS MER »