Är du vår nye ordförande?

Är du kommunikativ, opinionsbildare, van att ta plats i debatten och kanske redan är en etablerad profil inom mångfalds- och inkluderingsfrågor? Då är det dig vi söker som Diversity Charters Swedens nye ordförande.

Diversity Charter Sweden står inför en ny och angenäm situation. Föreningen har under de senaste åren kraftigt ökat antalet medlemma och framgångsrikt spridit kunskap om mångfald och inkludering. Nu är det dags för föreningen att ta nästa steg och synas mer i den samhällsdebatten för och att minst lika framgångsrikt opinionsbilda kring de så viktiga framtidsfrågor som enar medlemmarna i Diversity Charter Sweden. Vi letar efter dig som har visioner och tankar om Diversity Charter Sweden kan utvecklas för framtiden.

Fram till den 15 januari har du som företrädare för någon av de dryga 120 medlemsorganisationerna möjlighet att nominera en ny ordförande efter Gabriella Wiala som valt att inte ställa upp till omval. Organisationen strävar självklart efter mångfald inom styrelsen och efter tolv år med kvinnliga ordföranden kanske det kan vara dags för en man