Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Göteborg: Regional medlemsfrukost, Tema Inkluderande rekrytering

maj 12 @ 8:30 f m - 10:00 f m

Du som är medlem i Diversity Charter Sweden bjuds in till den regionala medlemsfrukosten i Göteborg, där vi nätverkar och kunskapsutbyter.

Trestegsraket för ökad kunskapspridning

För att skapa en ökad kunskapsspridning för mångfald och inkludering har vi nu en tydligare koppling mellan våra digitala Fredagskunskaper och de fysiska regionala träffarna, vilket betyder att:

Steg 1: Fredagskunskaperna, här får du kunskapspåfyllning från flera olika talare. Du kan ställa skriftliga frågor via chatten.

Steg 2. Regionala träffen, här kan du fortsätta diskussionen från Fredagskunskapen och samtala i smågrupper med andra medlemmar. För dig som missade Fredagskunskapen finns möjlighet att titta på den på vår YouTube-kanal. Medlemsvärden kommer dessutom göra en kort sammanfattning i inledningen, samt ge några frågor som ni samtalar utifrån

Steg 3. Du kunskapssprider till dina kollegor, både på din arbetsplats och till branschkollegor. Genom att du tipsar om vår verksamhet och de kunskaper som du får genom att vara aktiv medlem blir vetskapen och engagemanget för mångfald och inkludering större. Ju fler medlemmar vi blir, desto starkare blir vår gemensamma röst för våra frågor.

PROGRAM

  • Bjuds på enkel frukost
  • Inledning och presentation
  • Speeddating
  • Smågruppssamtal

Dagens medlemsvärd: Sandra Schönefeld-Parks, HR Strategy Specialist in Diversity, Equity & Inclusion, Lindex

Plats: Lindex, Nils Ericsonsplatsen 3

Gå med i Göteborgsgruppens LinkedIn-grupp. Det är där vi nätverkar digitalt och deltagarna lägger upp anteckningar/bilder från träffen!

Detta är ett nätverk, där allt görs av, med och för våra medlemmar.

Varmt välkommen!

OBS! Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig endast till medlemmar eller till dig som vill testa på medlemskapet.

Detaljer

Datum:
maj 12
Tid:
8:30 f m - 10:00 f m
Evenemang Kategori:

Plattor

Lindex
Nils Ericsonsplatsen 3
Göteborg, Sverige
+ Google Map