Signatory Event 2018 - Different is My Normal

Signatory Event 2018 - Different is My Normal

Different is My Normal

Signatory Event 2018 på Spoon 

Under Signatory Event välkomnar vi och lär känna nya medlemmar i Diversity Charter Sweden. Intressanta föreläsare får oss att vidga perspektiven, och tanken är att vi ska gå hem med en känsla av ny energi och inspiration.

14.30-15:00 Mingel och registreringEat easier beskuren

Eat Easier – entreprenörerna och gymnasieeleverna Safa Ali, Nigina Abdukarimjonova och Safia Raage, bjuder på sin färskpressade juice gjord på frukt och grönt som annars skulle ha slängts.

15:00-17:00 Program

Mam foonAnders Ribbakatarina onell
Mam Foon, moderator, Anders Ribba, vd för Spoon och Katarina Önell, ordförande för Diversity Charter Sweden, drar igång eftermiddagen.


Gayathri Rathinavelu.png

Sluta att slösa talanger! Företag som vill bli bra på innovation måste också vara bra på mångfald. Gayathri Rathinavelu, ordförande för The Good Talents samt chef för Reach for Changes nya inkubator Innovation for integration, kopplar samman företag med unga från tuffa områden. Cheferna möter kandidater de annars inte skulle ha hittat.

Diplomutdelning! Katarina Önell och årets nya medlemmar i Diversity Charter Sweden

Ahmed Abdirahman

Ändra spelreglerna om det gamla inte fungerar! Ahmed Abdirahman, grundare av Järvaveckan samt The Global Village, är korad till Årets supertalang 2018 av Veckans affärer, i kategorin Samhällsbyggare. När Almedalen inte räcker till för att göra allas röster hörda lyckas Ahmed istället locka makten till Järva. Ahmed är även nyrekryterad av Handelskammaren för en integrationssatsning.

Elcim Superturken Yilmaz

3D-mångfald - rekrytera brett på riktigt! Hur ordnar du konkret mångfald i din organisation? Bland annat genom att uppgradera din syn på mångfald, menar Elcim ”Superturken” Yilmaz. Nyss bokade hon Globen och riggade en rosad hyllningsshow till David Bowie, trots att ingen arrangör trodde på eventet. Under dagen vävde hon in Bowie Talks om förändring, nyfikenhet och normkreativitet.

Från 17:00 Mingel och lättare förtäring

Eventet är öppet för alla som är intresserade av mångfald och inkludering i arbetslivet, men för att alla ska få plats har vi begränsat antalet till två personer från varje företag. Det går bra att kolla anmälningsstatus några dagar innan och se om det finns platser kvar till fler kollegor.

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Varmt välkomna till årets största mångfaldsfest!

 LogoDCSnew

 

Information om aktiviteten

Start 2018-03-22 14:30
Slut 2018-03-22 17:00
Anmälan från 2018-02-05
Anmälan senast 2018-03-21 12:55
Föreläsare Se programmet
Språk Svenska
Övrigt Mingel och drinkar efter kl 17!
Plats Spoon Publishing
Senaste datum för anmälan har tyvärr passerats.