Inspirationsfrukost med SJ och MultiMind Bemanning

Inspirationsfrukost med SJ och MultiMind Bemanning

Goda exempel på hur andra lyckats med mångfald och inkludering är inspiration och extra energi som vi behöver för att ligga i framkant med vårt arbete.

Den här frukosten möter vi två proffs på området: Erica Kronhöffer från SJ och Shaun Ogden från MultiMind Bemanning.

Innan de påbörjar sina inspirerande berättelser katarina onellkommer Diversity Charter Swedens ordförande Katarina Önell att presentera läget i landet vad gäller demografi och arbetsmarknadsutveckling, och vad organisationens arbete syftar till. Kort och gott varför våra medlemmars arbete för mångfald och inkludering är så viktigt ur ett samhällsperspektiv, utöver affärsnyttan för oss som företag.

Erika Kronhöffer är hållberhetschef på SJ och har tidigare arbetet som Erika Kronhffer SJhållbarhetschef på Green Cargo och Post Nord. Hon har mer än 15 års erfarenhet  av att leda företags hållbarhetsarbete och implementera hållbarhetsfrågor i verksamheten. En hållbar resa för SJ är mer än bara grön. Hon berättar om hur SJ arbetar med mångfald och inkludering, som en integrerad del i alla SJs verksamheter.

SShaun Ogden Multimind bemanninghaun Ogden är Staffing & Recruitment Manager på MultiMind Bemanning, och har över 15 års erfarenhet av att arbeta med internationella kunder och ledande befattningshavare. Shaun växte upp i Australien och har erfarenhet av att arbeta på internationella HR-avdelningar med ledarskapsutveckling och coaching. Han tar med dig på resan hur man bygger upp företag ur ett mångfaldsperspektiv, till hur man ska tänka kring rekryteringar eller företagets interna kultur.

Eventet är öppet för alla, men anmälan krävs. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.
Varmt välkommen på inspirationsfrukost!

MultiMindsjLogoDCSnew

Information om aktiviteten

Start 2017-05-31 08:30
Slut 2017-05-31 10:00
Anmälan från 2017-05-04
Anmälan senast 2017-05-29 23:55
Föreläsare Erica Kronhöffer och Shaun Ogden
Språk Svenska
Övrigt Kaffe och macka från kl 08.00
Plats SJ AB, Vasagatan 10, plan 10
Senaste datum för anmälan har tyvärr passerats.