Göteborg: Frukostmöte om mångfald

Göteborg: Frukostmöte om mångfald

Frukostmöte i Göteborg den 30 mars

 

 

Mångfald ger affärsnytta för Göteborgsföretag!katarina onell

Volvo Cars och Diversity Charter Sweden bjuder in vd, chefer, och mångfaldsansvariga i företag och organisationer till frukostmöte för att diskutera affärsnyttan för företag i Göteborg som strategiskt arbetar med mångfald.

En panel kommer att redovisa erfarenheter och framgångsrika arbetssätt för att öka affärsnyttan, och i panelen medverkar:

Katarina Önell, ordförande, Diversity Charter Sweden och TNS-SIFO
Katarina Matson, Sr Manager Culture & Diversity, Volvo Car Group
Kristian Andersson, Director Talent & Leadership, Volvo AB

Sara Wallin, VD, ALMI

Att använda mångfald och inkludering för att öka affärsnyttan i företag har blivit ett strategiskt verktyg både i Sverige och internationellt. Diversity Charter har startats runt om i Europa de senaste 13 åren. Nu finns 17 charter som på nationell nivå utvecklar kunskap, kompetens och  erfarenhetsutbyte. I företagens arbete med hållbarhet ingår mångfaldsstrategier som en självklar del.

Frukostmötet är en del av ett kontinuerligt arbete i Göteborgsregionen för att diskutera mångfald och inkludering som strategiskt verktyg för affärsnytta.

Frukosten äger rum i Volvohallen på Volvo Cars i Göteborg, och alla som är intresserade av mångfald och affärsnytta är välkomna att delta. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Använd Diversity Charter Sweden till att öka kunskapen i organisationen!

Varmt välkommen till Frukostmöte om mångfald!LogoDCSnew

 

Information om aktiviteten

Start 2017-03-30 08:30
Slut 2017-03-30 10:00
Anmälan från 2017-01-27
Anmälan senast 2017-03-29 12:00
Övrigt Kaffe och macka från kl 08.00
Om du har skapat ett användarkonto är du varmt välkommen att logga in för att anmäla dig högst upp till höger på sidan. Om du inte har skapat ett användarkonto ännu, så gör du det på samma knapp alternativt anmäl dig genom att skicka ett mejl till event@diversitycharter.se.