Stockholm: Fredagskunskap maj 2018

Stockholm: Fredagskunskap maj 2018

Alexa Wolf och Ergin Özdemir: Med humor som vapen

 

Vårteminens sista Fredagskunskap gästas av journalisten och producenten Alexa Wolf. Hennes nuvarande projekt Kulturkrockkudde gör succé, och hon kommer till oss och berättar om humor som verktyg för integration. En av de medverkande i filmerna är socialentreprenören och talaren Ergin Özdemir. Han kommer tillsammans med Alexa Wolf att inspirera oss kring varför mångfald och inkludering är nödvändig i dagens samhälle och arbetsliv.
Alexa Wolf

Alexa Wolf är prisbelönt TV-journalist, film och reklamfilmsregissör, samt initiativtagare till det sociala mediaprojektet "Kulturkrockkudde -K3” vars syfte är att genom humor och igenkänning, ersätta fördomar och xenofobi med identifikation, empati och eftertanke samt – en massa skratt. Alexa har arbetat länge med frågor kring makt, sex, kön och mångfald.

Ergin

 

 

Ergin Özdemir kallar sig själv för social entreprenör och mångfaldsförespråkare. Han kom till Sverige som kärleksimmigrant, och har gått från att kämpat med att få jobb till att bli en av Sveriges främsta offentliga föreläsare. Ergin har även suttit i styrelsen för Diversity Charter Sweden.

 

 

 

Missa inte maj månads Fredagskunskap om mångfald!

Varmt välkomna!

Använd Fredagskunskapen till att öka kunskapen i organisationen!
Diversity Charter Sweden-medlemmar är välkomna att bjuda in 1-5 externa gäster beroende på medlemskategori.

LogoDCSnew

Information om aktiviteten

Start 2018-05-25 08:00
Slut 2018-05-25 10:00
Anmälan från 2018-01-15
Anmälan senast 2018-05-23 23:55
Föreläsare Alexa Wolf och Ergin Özdemir
Övrigt Kaffe och macka från kl 08.00
Plats United Spaces, Waterfront Building
Senaste datum för anmälan har tyvärr passerats.