Fredagskunskap januari 2017

Fredagskunskap januari 2017

Fredagskunskap 27 januari 2017 - Om att ta tillvara på ADHD och Aspergers på jobbet

Missa inte januari månads Fredagskunskap om Mångfald!

De flesta av oss har kollegor/medarbetare som är lite extra kreativa eller snäppet mer ordningssamma än övriga i gruppen. Lite slarvigt skrattar vi och säger "jag har nog en släng av ADHD som jag vimsar till det". Med vad innebär de här oftast osynliga neuropsykiatriska diagnoserna som Aspergers syndrom, ADHD, Tourettes syndrom och språkstörning egentligen? Och framför allt: Hur ska du som ledare tänka för att ta tillvara på NPF- talangerna och säkra din kompetensförsörjning?

Riksförbundet Attention berättar om detta under januaris fredagskunskap. och vi avslutar med att titta på en film  och presentera ett nytt material  (en workshop) som är kopplad till filmerna.

Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) så som ADHD, Aspergers syndrom/Autismspektrumtillstånd (AST), språkstörning och Tourettes syndrom.De arbetar för att öka kunskapen om NPF hos allmänheten, media och makthavare.

Använd Fredagskunskapen till att öka kunskapen i organisationen!
Diversity Charter Sweden-medlemmar är som vanligt välkomna att bjuda in två externa gäster.
Varmt välkommen till Fredagskunskap om Mångfald!

LogoDCSnew

Information om aktiviteten

Start 2017-01-27 08:30
Slut 2017-01-27 10:00
Anmälan från 2016-12-30
Anmälan senast 2017-01-25 23:55
Övrigt Kaffe och macka från kl 08.00
Plats United Spaces, Waterfront Building
Om du har skapat ett användarkonto är du varmt välkommen att logga in för att anmäla dig högst upp till höger på sidan. Om du inte har skapat ett användarkonto ännu, så gör du det på samma knapp alternativt anmäl dig genom att skicka ett mejl till event@diversitycharter.se.