MALMÖ: Kickstart – Diversity Charter i Syd!

Sedan nästan ett årtionde tillbaka har Diversity Charter Sweden varit verksamma med bl.a. utbildningar, föreläsningar och nätverksträffar i Stockholm och Göteborg. Nu har engagemanget spridit sig till Skåne och vi kickstartar detta med ett frukostseminarium i Malmö där moderator Erika Persson börjar med att bryta ner paraplybegreppet "mångfald" och pratar om normer ur ett kulturvetenskapligt perspektiv. Sedan kommer Gabriella Wiiala, ordförande för Diversity Charter Sweden, att utveckla vidare ämnet och prata om hur värderingar kring mångfald kommuniceras och implementeras i era verksamheter. Därefter har vi tid för frågor och, för de som är intresserade, att diskutera hur vi för Diversity Charter i Syd framåt. 

Välkomna! 

Gabriella WiialaExpertföreläsare:
Gabriella Wiiala, Business Director på Spoon Publishing och har många års erfarenhet inom marknad och kommunikation. Är, inte minst, även ordförande för Diversity Charter Sweden.

Moderator:
Erika Persson, Executive Resarcher på A-search. Här även en kandidatexamen i kulturstudier och sociologi. 

 

OBS! Denna fredagskunskap äger rum på en torsdag.

 

 

 

Evenemanget är konstadsfritt och vänder sig till medlemmar och gäster som är intresserade av medlemskap. Om du anmält dig och inte kommer utan att säga till kommer vi att debitera en no show-avgift på 250 kr.

Information om aktiviteten

Start 2019-05-23 07:30
Slut 2019-05-23 10:00
Anmälan från 2019-04-25
Anmälan senast 2019-05-22 23:55
Plats World Trade Center Malmö
Senaste datum för anmälan har tyvärr passerats.