Signatory Event 2016

2016's Signatory Event gick av stapeln hos årets värd Swedbank. Det var i år extra festligt då Diversity Charter Sweden firade 5 års jubileum!

bildutdrag

Diversity Charters ordförande öppnade eventet och hade ett tydligt budskap; det räcker inte med att ha en jämställdhets- och mångfaldsplan på hyllan för att göra en skillnad

bildutdrag2

Vår fantastiska inspirationsföreläsare Milad Mohammadi visade att vi, du och jag, kan göra en skillnad om vi bara bestämmer oss för detta!

bildutdrag3

Swedbank presenterade att det inte behövs så mycket för att lyckas med att inkludera de som är olika oss själva på arbetsplatsen.

bildutdrag4

Panelens budskap var tydligt: allt handlar om att på ledningsnivå göra medvetna val och sen stå för det även om de blåser från samhällets normgrupper.

bildutdrag5

10 företag fick Diversity Charters diplom efter att de 2015 tog beslutet att göra skillnad genom att bli medlem i Diversity Charter Sweden

Läs också om chartrets 5-årsjubileum här.

Tack till alla som deltog, både medlemmar och blivande medlemmar! För er som vill veta mer om vårt och våra medlemmars arbete inom mångfalds- och inkluderingsområdet är välkomna att höra av sig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Gör dig redo för 2017 års Signatory Event!

Bildgalleri Signatory Event 2016